Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermoutpap met honing en banaan recept
Havermoutpap met honing en banaan recept

Havermoutpap met honing en banaan


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de melk met de vanillesuiker en de havervlokken in een pan.
Breng aan de kook en laat op zeer laag vuur zachtjes koken tot de havervlokken geweekt zijn en een mooie pap ontstaat.
Voeg zonodig meer melk toe.
Schep de pap in schaaltjes.
Pel de bananen en snijd ze in plakjes, schep de plakjes om met het citroensap.
Verdeel ze over de pap en druppel er wat honing over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit havermoutpap met honing en banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven