Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Havermout pannenkoekjes recept
Havermout pannenkoekjes recept

Havermout pannenkoekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Alle ingredienten in een keukenmachine vermalen tot het een beslag is. Vet een pan in met een bakproduct, laat hem niet te heet worden en schep 3 apparte kleine hoopjes (juslepel) in een pan. Je hoeft de pan niet te draaien, ze lopen iets uit. Wacht tot er grote luchtbellen zijn en de rand er iets gaar uitziet. Als ze niet gaar genoeg zijn, zijn ze erg lastig te draaien. Draai ze met een spatel om en laat ze nog even aan de andere kan bruinen. Ze zijn naturel erg lekker, maar met kersenjam nog veel lekkerder. Ze kunnen worden ingevroren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit havermout pannenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven