Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groente rosti met gepocheerde eieren recept
Groente rosti met gepocheerde eieren recept

Groente rosti met gepocheerde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de aardappelen samen met de wortel en pastinaak in een schaal. Meng het goed en kruid het met wat zwarte peper. Voeg 1 ei toe en de helft van de bieslook. Meng het goed.
Deel het met de hand in 8 porties en vorm ieder tot plat pasteitje.
Verhit olie in een grote koekenpan boven gemiddelt vuur. Bak de rostiís in de olie voor 3.5 minuten aan beide kanten totdat ze knapperig en goudbruin zijn.
Breng ondertussen in een grote pan water tegen kookpunt aan. Voeg de witte wijn azijn toe. Breek de overige eieren in de pan, een tegelijk. Pocheer ze 3.5 minuten voor zacht eigeel, shep ze uit het water met schuimspaan.
Serveer 2 rostiís per persoon met een gepocheerd ei er bovenop. Garneer met de overige bieslook en zwarte peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groente rosti met gepocheerde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven