Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Cacao-ontbijtpannenkoekjes recept
Cacao-ontbijtpannenkoekjes recept

Cacao-ontbijtpannenkoekjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Roer zelfrijzend bakmeel en bakpoeder in een kom door elkaar met zout, suiker en cacao. Roer het ei met een deel van de melk los en voeg het bij het cacao-bloemmengsel. Roer met een garde tot een stevig, glad beslag onder voortdurend toevoegen van een dun straaltje
van de resterende melk. Verhit in een grote koekenpan (op een niet te hoge temperatuur) boter of olie en bak hierin 3 kleine pannenkoekjes (als 3 in de pan). Keer de pannenkoekjes zodra de bovenkant kleine luchtbelletjes laat zien. Ga zo door tot alle beslag op is.

Serveersuggesties

Serveer met vers fruit, wat boter en poedersuiker of met een flinke lepel Griekse yoghurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit cacao-ontbijtpannenkoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Cacao-ontbijtpannenkoekjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Waarom wordt hier nog eens bakpoeder bij zelfrijzend meel gebruikt?
    Chrissy gaf dit recept op 29 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven