Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Buttermilk biscuits recept
Buttermilk biscuits recept

Buttermilk biscuits


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng alles samen tot een gladde massa.
Spreid het deeg uit op een met bloem bestoven aanrecht. Geen roller gebruiken. Met zachte hand het deeg vijf maal dubbelvouwen en weer uitwrijven. Is het wat te droog, dan nog wat karnemelk toevoegen.
Doe het deeg daarna in een vorm voor cupcakes of kleine broodjes en bak 20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden.

Serveersuggesties

Dit is zo lekker met boter die op de warme broodjes smelt, zelfs zonder beleg zijn ze al heerlijk. Je kan er natuurlijk jam of marmelade op doen, in Amerika heb ik ze gegeten met scrambled eggs.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit buttermilk biscuits recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven