Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodpap recept
Broodpap recept

Broodpap


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de melk warm. Verdeel de sneetjes brood, van hun korstjes ontdaan, over 4 borden. Giet daar de melk overheen en breng het op smaak met een eetlepel suiker.

Allergenen Informatie

Voor dit broodpap recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Broodpap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 5 recensies

 • Wel heel snel klaar, het is veel lekkerder als je het brood met de melk een tijdje aan de kook laat (goed blijven roeren) Dan gaat het op echte pap lijken, als laatste suiker en eventueel kaneel toevo... Lees reactie
  Marianemmen gaf dit recept op 21 december 2013 5 uit 5 sterren
 • Ik heb dit recept op mijn oude volkorenbrood uitgeprobeerd. Kan ook prima. Toevoegen van wat kaneel, gemberpoeder en nootmuskaat maakt het nog lekkerder.
  Johan gaf dit recept op 17 december 2013 5 uit 5 sterren
 • Ook ik heb kortgeleden een broodpudding op de site gezet. Er zijn allemaal variaties. Leuk om te lezen dat deze heel oude recepten nog steeds bestaan.
  Ma-griet gaf dit recept op 25 augustus 2012 5 uit 5 sterren
 • Als kind nu 63 kregen wij ook deze broodpap maar wij als Brabanders noemde het poetjespap dat was meer voor de poezen Bij ons was het geen delicatesse maar het was meer armoe.
  Paula gaf dit recept op 25 augustus 2012 5 uit 5 sterren
 • Als kind heb ik vaak broodpap gegeten(ik ben nu 55jr.) Mijnmoeder verwerkte op die manier het oude brood. Zij deed het brood in blokjes in de gekookte melk. Dan deed ze daar de suiker bij en een klon... Lees reactie
  Mvdalen gaf dit recept op 1 januari 2008 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven