Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje gezond recept
Broodje gezond recept

Broodje gezond


Ingrediënten


Bereidingswijze


Venkel en venkelgroen zeer fijn hakken. Yogonaise met limoensap, zout en peper losroeren. Venkel erdoor scheppen. Van het brood de kap afsnijden en brood zo uithollen, dat wand van 2 centimeter overblijft. Binnenkant van broodbol met yogonaisemengsel bestrijken. Tomaat, lente-ui, avocado, zalm en 1/2 bakje rucolacress door elkaar scheppen. Bol vullen met afwisselend lagen frisee-sla en zalmmengsel. Garneren met rest van rucolacress en broodkap er schuin opzetten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje gezond recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven