Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Broodje ei met worst recept
Broodje ei met worst recept

Broodje ei met worst


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts het eitje. Snijd de droge worst in smalle plakjes. Doe de paprika en kerrie poeder door het ei heen. Probeer maar wat uit hoeveel kruiden je erin doet. Roer de kruiden goed door het ei. Doe dan de droge worst er doorheen. Smelt de boter en doe de inhoud van de beker in de pan. Dus het ei met de kruiden en de worst. Bak het eitje. Doe het op een boterham. Doe de andere boterham er bovenop. En eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit broodje ei met worst recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven