Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Boerenontbijt met ham recept
Boerenontbijt met ham recept

Boerenontbijt met ham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de aardappels en kook ze afgedekt in ca. 20 minuten gaar.
Spoel ze kort onder koud stromend water, schil ze en laat ze afkoelen.
Snijd de aardappels in schijfjes.
Verhit de olie in een pan. Bak de aardappelschijfjes ca. 10 minuten en draai ze geregeld om. Pel en snipper de ui. Bak de ui 5 minuten mee. Breng op smaak met zout en peper.
Kluts de eieren met de melk en breng op smaak met zout en peper.
Schenk het eimengsel over de aardappelschijfjes en bak op laag tot middelhoog uur.
Snijd de ham in blokjes. Dien de aardappelomelet op met de hamblokjes. Garneer met augurk, tomaat en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit boerenontbijt met ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven