Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bladerdeeg met ham en ei recept
Bladerdeeg met ham en ei recept

Bladerdeeg met ham en ei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220C (hetelucht 200C). Bekleed een bakplaat met bakpapier. Steek uit 4 plakjes diepvries bladerdeeg 4 rondjes met een doorsnede van ca. 7cm Leg 4 plakken Gandaham op de bakplaat met daarop het uitgesneden bladerdeeg en leg de rondjes ernaast. Bak het deeg midden in de oven ca. 10 minuten Breek boven ieder uitgesneden plakje bladerdeeg 1 klein ei (4 stuks) en bak de eieren in de oven nog ca. 10 minuten Knip wat tuinkers (1 bakje) los. Haal het deeg met de eieren uit de oven, bestrooi met versgemalen peper en verdeel er de tuinkers over. Serveer het bladerdeeg met de ham en de eieren. Leg de deegrondjes ernaast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bladerdeeg met ham en ei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven