Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Koekenpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Doe de helft van de gerookte in een kom, voeg de toe en laat 15 minuten staan.
  2. Breek de boven een kom en roer ze even met een vork los om de dooiers met het wit te vermengen.
  3. Breng op smaak met zout en royaal peper.
  4. Meng dan de en de gerookte erdoor.
  5. Verwarm de in een omeletpan of koekenpan (bodem 18 cm doorsnede).
  6. Voeg het eimengsel toe als de begint te bruisen.
  7. Bak op middelhoog vuur en schraap, als het ei begint te stollen, het mengsel naar het midden.
  8. Houd de pan scheef om het nog vloeibare eimengsel over de bodem te verdelen.
  9. Na korte tijd is de omelet gaar, maar nog zacht in het midden.
  10. Bestrijk de bovenkant met de crème fraiche en bestrooi het geheel met gehakte en de resterende .
  11. Vouw 1/3 van de omelet naar binnen, doe hetzelfde met de andere kant, laat het op een voorverwarmd bord glijden en dien onmiddellijk op.
25
25
25

Variaties op Omelet met gerookte zalm

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Omelet met gerookte zalm
VariatieAantalGang
Groenteomelet met gerookte zalm voor buffet1Speciale gelegenheden

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
92 kcal
4%368 kcal
Vetten
5 g.
7%20 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Omelet met gerookte zalm
  • Home
  • Recept
  • Hoofdgerechten
  • eiergerechten
  • Omelet met gerookte zalm