Ingrediënten

+ -
print

Voor de vulling:

Voor de bodem:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Keukenmachine
  • Garde
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Bodem:
  2. Meng alles voor de bodem bij elkaar, laat het in de keukenmachine ongeveer 30seconde tot een kruimig geheel mengen.
  3. Voeg het toe en laat alles een beetje samenbollen.
  4. Leg het op een lichtbestoven werkvlak en maak er een bal van.
  5. Leg het deeg ongeveer 30 minuten in plasticfolie in de koelkast, of tot het stevig is.
  6. Verwarm de oven op 210 graden C.
  7. Doe het deeg in een ingevette springvorm van 23 cm en vul het met rijst of gedroogde bonen.
  8. Bak de taart zo ongeveer 10 minuten.
  9. Vulling:
  10. Klop de roomkaas met een garde en voeg één voor één de ingrediënten al kloppend toe.
  11. Schenk het mengel in de blindgebakken bodem en zet in een voorverwarmde oven van 200°C.
  12. Verlaag de temperatuur na 15 minuten tot 100°C en laat nog 1 uur bakken.
  13. Zet de oven uit en laat nog een uurtje staan met de deur op een kiertje, haal de taart uit een oven en laat hem helemaal afkoelen voor je hem uit de vorm haalt.
  14. Voor het beste resultaat wacht je nog 12 uur alvorens er van te genieten.
25
25
25

Variaties op New York cheesecake

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van New York cheesecake
VariatieAantalGang
New York Cheesecake1Taart en gebak

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem, bakmeel, bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • basterdsuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren, eidooiers, ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • kaas en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas, room, boter
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas, room, boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1192 kcal
59%4768 kcal
Vetten
62 g.
89%248 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
87 g.
33%348 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor New York cheesecake
  • Home
  • Recept
  • Taart en gebak
  • New York cheesecake