Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zuppa Inglese recept
Zuppa Inglese recept

Zuppa Inglese


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de 4 eigelen met de suiker tot een witte, schuimige massa op een zacht vuurtje Meng 0,5 deciliter melk met de bloem in een kopje en houd apart. Warm de overige 3 deciliter melk op en breng tot aan het kookpunt. Giet de kokende melk bij de eigelen en voeg nadien het kopje met de bloem toe. Blijf goed roeren tot het geheel voldoende gedikt is. Koel af in een koud waterbad. Neem een kommetje en leg er een plakje cake in. Besprenkel met wat Amaretto en leg de aardbeien en/of het ander rood fruit er rond. Schep er een laagje pudding over en herhaal alles nogmaals (dus cake, rode vruchten en pudding). Versier net voor het opdienen eventueel met wat cacaopoeder, slagroom en een paar rode vruchten.

Allergenen Informatie

Voor dit zuppa inglese recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven