Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zonnige fruitsalade recept
Zonnige fruitsalade recept

Zonnige fruitsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwijder de pit en snijd de dadels in reepjes. Snijd de granaatappel in vieren en verwijder de witte velletjes. Maak de ananas schoon en snijd het vruchtvlees in stukjes. Pel de lychees. Meng al het fruit en roer er wat contreau door. Zet het 2 uur in de koelkast. Klop de slagroom stijf met kaneel en suiker. Verdeel het fruit over 4 coupes of schaaltjes en lepel er een dikke laag slagroom bovenop. Steek er een lange vinger in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zonnige fruitsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven