Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomervruchten met kwarkgratin recept
Zomervruchten met kwarkgratin recept

Zomervruchten met kwarkgratin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de vruchten en snijd ze eventueel kleiner. Zoet de vruchten met 1-2 eetlepels suiker en bedruppel ze met de likeur. Laat ze ca. 15 minuten marineren. Splits het ei. Roer de kwark, de eidooier, de vanillesuiker en de poedersuiker glad. Klop het eiwit stijf en spatel het door de kwark Verdeel de vruchten over 4 ovenvaste schaaltjes en strijk de kwark eroverheen. Gratineer de kwark 4 minuten onder de hete grill of bij de hoogste stand van een voorverwarmde oven. Let op dat de kwark niet te donker wordt. Was de takjes rode bessen en schud ze droog. Haal de takjes door de rest van de suiker. Versier het dessert met de takjes rode bessen en de melisse.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zomervruchten met kwarkgratin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven