Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zomerse pavlova recept
Zomerse pavlova recept

Zomerse pavlova


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 120 graden C. Leg een vel bakpapier op de bakplaat. Klop de eiwitten tot stijve pieken in een brandschone vetvrije vorm. Voeg de suiker er lepel voor lepel aan toe en klop goed na elke lepel suiker goed door. Roer er de maizena, vanille en azijn door. Schep het eiwitmengsel op de met bakpapier beklede bakvorm en spreid het uit tot een cirkel van 15 cm doorsnede. Maak de randen wat hoger, zodat er een bakje ontstaat Bak de bodem 1,3.5 uur in de oven of tot hij bros en knapperig is. Zet de oven uit en laat de bodem volledig afkoelen in de oven. Maak hem dan pas los van de bakplaat. Bewaar tot gebruik in een luchtdichte afsluitbare trommel. Klop in een kom de yoghurt en de roomkaas door elkaar. Roer er de vanille door. Maak zonodig de vruchten schoon en snijd ze eventueel kleiner. Schep vlak voor het serveren het roomkaasmengsel op de bodem, leg de vruchten erop en snijd in 6 punten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zomerse pavlova recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven