Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete wintersmaak recept
Zoete wintersmaak recept

Zoete wintersmaak


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appel en de peer en snijd ze in kleine partjes. Bak deze lichtbruin in een klontje boter. Voeg de helft van de rietsuiker toe en laat het fruitmengsel zachtjes karameliseren. Schep het uit de pan in een glazen schaal. Meng in een aparte kom het ei, de melk en de helft van de kaneel door elkaar. Snijd de boterhammen in blokjes en schep deze door het melkmengsel. Laat de blokjes uitlekken en bak ze goudbruin. Schep de boterhamblokjes op de appel en peerpartjes en laat het geheel afkoelen. Roer de mascarpone los met de rest van de rietsuiker en een scheutje sinaasappelsap. Strijk dit mengsel uit over de schaal met fruit en brood en zeef er de rest van de kaneel overheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoete wintersmaak recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven