Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete lasagne met aardbeien recept
Zoete lasagne met aardbeien recept

Zoete lasagne met aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Kook de lasagnebladen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Wel de rozijnen in warm water. Vet een ovenschaal in met boter. Meng de vanillevla met de vanillesuiker. Maak de aardbeien schoon en halveer ze. Doe de vanillevla, lasagnebladen, rozijnen en aardbeien om en om in de schaal. Begin en eindig met een laag vanillevla. Laat de lasagne in het midden van de oven in 30 minuten gaar worden. De zoete lasagne kan zowel warm als koud gegeten worden. Maak de lasagne eens met een ander soort fruit van het seizoen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zoete lasagne met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven