Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zabaglione (Italiaanse eiercreme) recept
Zabaglione (Italiaanse eiercreme) recept

Zabaglione (Italiaanse eiercreme)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eidooiers met suiker luchtig en schuimig. Voeg onder voortdurend kloppen de Marsala beetje bij beetje toe. Verwarm het mengsel onder voortdurend klopppen "au bain marie" tot een gebonden geheel ontstaat. Verdeel de zabaglione over 4 glazen en serveer hem warm. Je kun hem ook af laten koelen en koud serveren. Tip: Lekker met een scheutje amaretto erover. (*)Marsala is een zoete, Italiaanse wijn die gemaakt wordt in de omgeving van Marsala op SiciliŽ. De Marsalawijn wordt vaak met een bijvoeging op smaak gebracht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit zabaglione (italiaanse eiercreme) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven