Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zabaglione recept
Zabaglione recept

Zabaglione


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de eierdooiers met suiker in een hitte bestendige kom. Klop het met de mixer tot een romig mengsel. Doe dit minstens 5 minuten. Zet de kom op een pan met heet water op laag vuur. Klop lepel voor lepel de wijn erdoor en blijf kloppen tot het mengsel dik en schuimig is. Doe dit minstens 10 minuten. Schenk de zabaglione in hoge glazen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zabaglione recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven