Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtpudding met citroen recept
Yoghurtpudding met citroen recept

Yoghurtpudding met citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de blaadjes gelatine in een ruime hoeveelheid koud water.
Pers de citroen uit.
Doe de yoghurt in een kom samen met de vanillesuiker, de basterdsuiker en een drupppeltje citroenaroma.
Klop het geheel door elkaar.
Meng het citroensap met 1 eetlepel water en verwarm dit 30 seconden in de magnetron.
Roer er meteen de uitgelekte blaadjes gelatine door.
Voeg het citroen-gelatine mengsel al roerend bij de yoghurt.
Leg 7 lange vingers in een glazen schaal en besprenkel ze met een beetje citroenlikeur.
Verdeel hierover de helft van de citroenyoghurt.
Leg hierop de rest van de lange vingers en besprenkel deze ook met een beetje citroenlikeur.
Dek af met de rest van de citroenyoghurt.
Laat de pudding 2 uur opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtpudding met citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven