Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtpudding recept
Yoghurtpudding recept

Yoghurtpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine 3 minuten in ruim koud water. Breng de helft van de room met de suiker en vanillesuiker in een steelpan al roerend aan de kook. Blijf goed roeren tot de suiker is opgelost. Neem de pan van het vuur. Knijp de gelatine uit en los ze op in het roommengsel. Laat het mengsel al roerend afkoelen. Klop de rest van de slagroom half stijf en meng de yoghurt er voorzichtig door. Roer het afgekoelde roommengsel door het yoghurtmengsel. Vul 4 glaasjes met het mengsel en laat het geheel 2 uur in de ijskast opstijven. Maak de aardbeien schoon en snijd ze in vieren. Zet op 4 schoteltjes een glaasje pudding en leg de aardbeien er naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven