Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtpudding recept
Yoghurtpudding recept

Yoghurtpudding


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine in 1,5 kop vruchtensap. Los de gelatine op. Roer de vruchten, de yoghurt, de slagroom en de gelatineoplossing door elkaar. Laat dit in de koelkast stijf worden. Vul een bakblik met folie. Leg hierop lange vingers en bedek deze met advocaat. Haal de stijf geworden pudding uit de koelkast, roer het 1 x door en giet het in het bakblik. Doe er folie over en zet het geheel in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit yoghurtpudding recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven