Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtijs met muesli en fruit recept
Yoghurtijs met muesli en fruit recept

Yoghurtijs met muesli en fruit


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal het ijs een paar minuten van te voren uit de vriezer. Zo kan het ontdooien en dan kan je het ijs er makkelijker uit scheppen met de ijslepel. Snijd intussen het fruit in stukjes. Yoghurtijs en muesli is lekker te combineren met bijvoorbeeld appel, druiven en/of kiwi. Schep 1 of 2 bolletjes ijs op en doe deze in een schaaltje. Doe de stukjes fruit bij het ijs. Strooi de muesli over het ijs en het fruit.

Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtijs met muesli en fruit recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven