Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Yoghurtijs - Aardbeien


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm een pannetje en doe daar de aardbeien in. Pureer ondertussen met een stamper het fruit. Voeg de yoghurt toe en stamp nog even door. Doe dit in 4 plastic bakjes en laat even afkoelen. Daarna in de diepvries plaatsen. Na 2/3 uur even met een vork roeren zodat niet alles naar de bodem zakt. Et voila, een heerlijk mager (54 calorieŽn!) ijsje!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit yoghurtijs - aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven