Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurtbavarois met kumquat recept
Yoghurtbavarois met kumquat recept

Yoghurtbavarois met kumquat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de kumquats onder warm stromend water, dep ze droog en snijd ze aan plakjes. Breng de jam al roerende aan de kook, voeg de plakjes kumquat toe breng weer aan de kook en laat afkoelen. Week de gelatineblaadjes in ruim koud water tot ze zacht zijn. Verhit 2 eetlepels water en los hierin, van het vuur, de goed uitgeknepen gelatine op. Roer de gelatine door de yoghurt. Klop de slagroom bijna stijf met de suiker en spatel hem door het yoghurtmengsel. Schep ca. 3/4 van de yoghurtbavarois in 6 schaaltjes laat de bavarois iets opstijven in de koelkast Duw met een lepel een holletje in de bavarois en schep het kumquatmengsel erin, dek het geheel af met de rest van de bavarois. Laat de bavarois 2 uur opstijven in de koelkast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurtbavarois met kumquat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven