Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt roomijs met aardbeien recept
Yoghurt roomijs met aardbeien recept

Yoghurt roomijs met aardbeien


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Houd 100 gram aardbeien apart voor garnering, maak de rest schoon en pureer ze. Meng de aardbeien met het citroensap, de helft van de suiker en de yoghurt. Klop de slagroom met de rest van de suiker half stijf en roer dit door het aardbeienyoghurtmengsel. Schenk dit in een ruime schaal of diepvriesdoos en zet het in de vriezer. Schep het ijs na een half uur door om de vorming van grove ijskristallen te voorkomen. Herhaal dit na een uur. Laat het ijs minimaal 3 uur bevriezen. Schep bolletjes ijs in een coupe en garneer met aardbeien.

Serveersuggesties

Vervang de aardbeien door eventueel frambozen, bessen of bramen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt roomijs met aardbeien recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven