Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt-panna cotta recept
Yoghurt-panna cotta recept

Yoghurt-panna cotta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Yoghurt op kamertemperatuur gebruiken. Soufflévormpjes of kopjes invetten met olie.
Gelatine in koud water 5 minuten laten weken. In een steelpan slagroom met suiker aan de kook brengen en roeren tot de suiker is opgelost. De room nog 3 minuten tegen de kook aan houden. De gelatine uitknijpen en van het vuur af in de hete room oplossen.
Steelpan in ijskoud water in 3 tot 5 minuten laten afkoelen tot het lobbig wordt. In een kom de yoghurt losroeren en het roommengsel er langzaam doorheen roeren. Het mengsel voordat het stevig wordt in de vormpjes gieten. Twee uur in de koelkast stevig laten worden.
Garneren met een schijfje citroen en een sausje van honing en citroensap.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit yoghurt-panna cotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven