Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Yoghurt met beschuit en appelmoes recept
Yoghurt met beschuit en appelmoes recept

Yoghurt met beschuit en appelmoes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de appels, snijd ze in parten en verwijder de klokhuizen. Snijd de parten in stukjes. Breng de appel met de suiker, de helft van het kaneelpoeder en 1/2 deciliter water aan de kook en kook ze 10 min. op een laag vuur. Neem de pan van het vuur, roer goed door en laat de moes afkoelen tot kamertemperatuur. Verdeel de beschuiten over 4 schaaltjes. Schep de appelmoes erop. Schenk de yoghurt erover en bestuif met de rest van het kaneelpoeder.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit yoghurt met beschuit en appelmoes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven