

Yoghurt brulée
Ingrediënten
- 250 gram blauwe bessen
- Griekse yoghurt
- 4 eetlepels fijne suiker of rietsuiker
- gasbrandertje
Bereidingswijze
Vul de schaaltjes tot helemaal bovenaan met Griekse yoghurt en strijk het oppervlak met een mes glad.
Zet de schaaltjes tot gebruik in de koelkast. Bestrooi vlak voor het serveren de schaaltjes met een laagje suiker, het moet wel goed over de yoghurt verdeeld worden.
Steek het brandertje aan en karameliseer de suiker.
De punt van de vlam is het heetst, richt deze dan ook op de suiker en beweeg gelijkmatig over het oppervlak zodat de suiker egaal kleurt. Serveer direct.
Meer Recepten
- Koffie creme1 portie
25 minuten
koentjha - Brulèe van verse mango en mascarpone4 porties
20 minuten
bettyvandijk - Crème brûlée met in peper en basilicum gemarineerde aardbeien4 porties
5 uur
merlin
Allergenen Informatie
Voor dit yoghurt brulée recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Nagerechten
- Yoghurt brulée