Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte wijngelei recept
Witte wijngelei recept

Witte wijngelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de 4 blaadjes gelatine ca. 5 minuten in koud water. Verhit al roerend de witte wijn met de 50 gram suiker en blijf roeren tot de suiker is opgelost. Los hierin de goed uitgeknepen gelatine op. Verdeel de helft over de wijnglazen en laat dit 4 uur in de koelkast opstijven. Maak de rode wijngelei op dezelfde manier als de witte wijngelei. laat deze afkoelen maar niet geleren. Verdeel de helft over de opgesteven witte wijngelei en laat dit weer opstijven, giet er de rest van de witte wijngelei over en laat weer opstijven, giet er dan de rest van de rode wijngelei over. Laat de wijngelei 6 uur opstijven. Klop de slagroom met de suiker lobbig. Schep dit op de wijngelei en laat opstijven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit witte wijngelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven