Witte wijncrème met frambozensaus
- Herkomst Nederland
- Categorie Nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spatel
- Handmixer
- Zeef
Bereidingswijze
- Week de in koud water.
- Splits de .
- Klop de dooiers en de met de handmixer romig.
- roer het citroensap erdoor.
Verwarm de . - Knijp de uit en los hem op in de warme
Voeg al roerend bij de dooiermassa. - Zet ca 10 minuten in de koelkast, tot de crème begint te binden.
Klop het eiwit stijf met een snufje . - Spatel het eiwit luchtig door het wijnmengsel.
- Verdeel de wijncrème over 4 glaasjes en zet min 4 uur in de koelkast.
Laat de ontdooien. - Pureer de samen met de en zeef de puree evt.
Serveer de witte wijncrème met de frambozensaus.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Mango-yoghurtmousse met frambozensaus42u
-
Recept
Abrikozenmousse met frambozensaus44u20m
-
Recept
Beierse crème met frambozensaus435m
-
Recept
Roompudding met frambozensaus44u40m
-
Recept
Griesmeelpudding met frambozensaus44u20m
-
Recept
Griesmeelpudding met bessen-frambozensaus voor buffet43u25m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- suiker, frambozen, vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in gelatine, suiker, wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- gelatine is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 333 kcal | 16% | 1332 kcal |
Vetten | 6 g. | 8% | 24 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 10 g. | 4% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 41 g. | 46% | 164 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |