Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte chocolade/sinaasappelmousse recept
Witte chocolade/sinaasappelmousse recept

Witte chocolade/sinaasappelmousse


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


1. Smelt de chocolade a-bain-marie en laat het daarna terug koelen tot kamertemperatuur.
2. Sla de slagroom stijf tot het pieken vormt.
3. Voeg de sinaasappelrasp en de cointreau toe aan de slagroom.
4. Spatel een klein beetje slagroom bij de witte chocolade en roer dit goed. Voeg daarna de rest van de slagroom langzaam toe.
5. Sla de eiwitten stijf tot ze stevige pieken vormen en spatel het eiwit rustig door het chocolade-slagroom mengsel. Zorg ervoor dat je zo min mogelijk lucht verliest.
6. Doe het in de gewenste schaal of bakjes en laat het opstijven in de koelkast voor minimaal 4 uur.

Serveersuggesties

Lekker met wat partjes verse sinaasappel!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte chocolade/sinaasappelmousse recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven