Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Witte chocolade cheese cake recept
Witte chocolade cheese cake recept

Witte chocolade cheese cake


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Boter smelten en samen met de koekjes en de cacaopoeder vermengen.
In de keukenmachine vermalen tot een smeuiige massa.
Verdeel het mengsel in een springvorm van 20 cm doorsnede.
Smelt de witte chocolade au bain marie.
Vanillestokje doorsnijden en toevoegen aan de chocolade.
Stokje eruit halen.
De springvorm koel zetten.
De roomkaas met de suiker romig kloppen, de gesmolten chocolade toevoegen en laten afkoelen.
De slagroom lobbig kloppen en door het kaas-chocolademengsel kloppen.
De springvorm vullen met dit mengsel en 2,5 uur laten opstijven.
De frambozen met de suiker en de whiskey inkoken en bij de taart serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte chocolade cheese cake recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Witte chocolade cheese cake heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Mijn oudste dochter houd van witte-chocolade dus ik ga proberen om de witte-chocolade cake te maken!
    Alisa gaf dit recept op 24 april 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven