Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Winterfruit met kaneelstroop recept
Winterfruit met kaneelstroop recept

Winterfruit met kaneelstroop


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil het fruit en snijd in schijfjes. Bak de vruchten in wat boter lichtbruin, strooi de suiker erover en laat smelten. Voeg kaneelpoeder, rozijnen en cider toe. Laat koken tot appels zacht zijn. Bind met een schepje maizena waar een scheutje cider, cognac en/of appelsap door is geroerd tot lichtgebonden stroop. Verdeel een bol ijs, fruit en stroop over bordjes en garneer met walnoten.

Serveersuggesties

Mocht je banaan gebruiken ,bak die alleen even aan en voeg later weer bij de warme stroopsaus .

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit winterfruit met kaneelstroop recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven