Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wijnvla recept
Wijnvla recept

Wijnvla


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine ca. 5 mnuten in ruim koud water. Klop de eidooiers met de tafelsuiker au bain marie tot een dikke witte crème. Klop er de wijn door, verwarm dit al kloppend au bain marie tot het gebonden is. Los er de goed uitgeknepen gelatine in op. Neem de wijncrème van het water en klop tot de crème koud is. Klop de eiwitten stijf voeg tijdens het kloppen geleidelijk de suiker toe. Spatel dit door de wijncrème zodra deze begint te geleren. Verdeel de wijnvla over 4 hoge wijnglazen of coupes. Garneer de vla met de lange vingers.

Allergenen Informatie

Voor dit wijnvla recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven