Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wijnschuim met cranberry's voor buffet recept
Wijnschuim met cranberry's voor buffet recept

Wijnschuim met cranberry's voor buffet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de blaadjes gelatine in koud water. Splits de eieren. Klop met een mixer de eidooiers, snufje zout, de vanillesuiker en de suiker in ca. 8 minuten tot een dik schuim. Roer het ciroensap en de witte wijn erdoor. Knijp de gelatine uit. Verwarm 8-10 eetlepels wijnschuim en los de gelatine hierin op. Meng dit vervolgens door de rest van het wijnschuim. Zet het geheel ca. 20 minuten in de koelkast totdat het schuim begint te geleren. Klop het eiwit en de slagroom apart van elkaar stijf. Spatel eerst de slagroom en dan het eiwit portiegewijs door het wijnschuim. Schep het wijnschuim in desserschaaltjes en zet de schaaltjes minstens 4 uur in de koelkast. Garneer met chocoladestrooisel en dien op met de cranberrycompote.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wijnschuim met cranberry's voor buffet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven