

Wentelteefjes van brioche en stoofperen
- Nederland
- Nagerechten
- 4 portie(s)
- 10 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- brioche
- 3 eieren
- mespunt
- zout
- 2 eetlepels melk
- 1 theelepel kaneel
- snufje versgeraspte nootmuskaat
- 2 eetlepels suiker
- roomboter
- stoofpeertjes (kant en klaar)
- kaneelijs
Bereidingswijze
Week een stuk brioche in het beslag. Verhit een beetje boter in een koekenpan en bak de brioche in 2 minuten per kant.
Serveer de wentelteefjes met partjes stoofpeer en een klein bolletje ijs.
Meer Recepten
- Stoofperen van Oma4 porties
2 uur en 55 minuten
lucyvader - Stoofperen met meringue4 porties
2 uur en 30 minuten
daffodil - Stoofperen in een bakje4 porties
2 uur en 25 minuten
lucyvader
Allergenen Informatie
Voor dit wentelteefjes van brioche en stoofperen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Nagerechten
- Wentelteefjes van brioche en stoofperen