Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes speciaal recept
Wentelteefjes speciaal recept

Wentelteefjes speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng het amandelspijs met citroensap en 1 eetlepel boter door elkaar. Snijd de boterhammen schuin door. Klop in een kom het ei los met de melk en kaneelpoeder. Wentel de sneetjes brood erdoor. Bestrijk 4 driehoekjes geweekt brood met spijsmengsel en leg de andere driehoekjes erop. Verhit de rest van de boter in een koekenpan en bak de wentelteefjes in 4 minuten bruin. Leg ze op 4 bordjes en schep de appelcompote er naast.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven