Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes met kaneel en bacon recept
Wentelteefjes met kaneel en bacon recept

Wentelteefjes met kaneel en bacon


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kluts de eieren met de melk. Breng op smaak met nootmuskaat
Wentel het brood in het eimengsel en laat 10-1 5 minuten weken.
Rooster het spek in een droge pan portiegewijs knapperig.
Neem uit de pan, verhit de boter portiegewijs in de pan en bak de geweekte sneetjes brood er ca. 5 minuten per zijde in.
Meng de suiker met het kaneelpoeder en bestrooi het brood ermee.
Serveer met de bacon.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes met kaneel en bacon recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven