Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wentelteefjes met frambozen recept
Wentelteefjes met frambozen recept

Wentelteefjes met frambozen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop in een grote kom de eieren los in de melk. Wentel alle boterhammen door het eimengsel en leg ze op een bord. Maal de frambozen schoon. Doe een klontje boter in een koekenpan met anti-aanbaklaag. Verhit de boter en bak de wentelteefjes lichtbruin. Leg de wentelteefjes op een schaal en houd ze warm. Verdeel de wentelteefjes over 4 bordjes en bestrooi ze met rietsuiker met kaneelpoeder. Bestrijk ze met een laagje vanillevla en verdeel de frambozen erover. Serveer ze direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wentelteefjes met frambozen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven