Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warme brioche met chocoladesaus recept
Warme brioche met chocoladesaus recept

Warme brioche met chocoladesaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de chocolade in een pan met de golden syrup, 25 gram van de boter en de room.
Verwarm het mengsel al roerend tot het gaat glimmen en de chocolade begint te smelten.
Smelt intussen de rest van de boter en bestrijk hier de sneden brioche
Bestrooi ze met de suiker.
Verhit een grote koekenpan op matig vuur en rooster de sneetjes brioche 3.5 minuten aan beide kanten, tot ze goudbruin en krokant zijn.
Serveer ze warm met een bol ijs en de warme chocoladesaus, bestrooi met wat amandelschaafsel

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme brioche met chocoladesaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven