Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Warme appelbollen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius. Schil de appels en haal het klokhuis eruit met een appelboor. Klop het ei los en meng de helft ervan met het spijs. Voeg de kardemon en vanille-essence toe. Vul de appels met het mengsel.

Bestrijk de appel met het overgebleven spijs en bedek hem met een lap bladerdeeg. Indien nodig plak je er een los stukje bladerdeeg bij om ervoor te zorgen dat de appel geheel met bladerdeeg bedekt is. Leg de vouwkant omlaag op aluminium bakjes of een met bakpapier beklede bakplaat. Bestrooi de appelbollen met suiker en bak ze in 20 minuten goudbruin.

Serveersuggesties

Lekker met ijs of yoghurt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit warme appelbollen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven