Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Warm appeltoetje met vanille-kaneelsaus recept
Warm appeltoetje met vanille-kaneelsaus recept

Warm appeltoetje met vanille-kaneelsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vet 4 soufflé- schaaltjes in met boter. Schil de goudreinetten, ontdoe ze van het klokhuis en snijd in stukjes. Verdeel de appelstukjes over de schaaltjes. Verdeel er ook de rozijnen over. Roer kaneelpoeder door de suiker en schep in elk schaaltje wat kaneelsuiker. Roer alles door elkaar en leg er een klein klontje boter op. Zet de schaaltjes in de oven en maak het klaar op 200 graden C. in 15 minuten. Maak de custardpoeder aan met een eetlepel kaneelsuiker en scheutje water. Goed roeren. Verwarm de melk en roer er het custardmengsel door. De saus hoeft niet te koken. Giet de saus over de appeltoetjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit warm appeltoetje met vanille-kaneelsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven