Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Walnotentaart recept
Walnotentaart recept

Walnotentaart


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180°C. Doe deeg met papier onderop in een platte taartvorm. Houd enkel noten apart en hak de rest met de suiker grof in een mixer. Voeg eieren, likeur en créme fraiche toe, meng even maar maal de noten niet te fijn. Strijk op het deeg, beleg met achtergehouden walnoten en bak in 30 minuten gaar. Koel af en bestrooi met poedersuiker vlak voor het serveren.

Serveersuggesties

Ook lekker lauw geserveerd met een bol ijs.

Allergenen Informatie

Voor dit walnotentaart recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven