Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Walnoot rum spätzle recept
Walnoot rum spätzle recept

Walnoot rum spätzle


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla de walnoten aan gruis of rasp ze fijn. Maak het spätzle beslag met de rest van de ingrediënten en voeg hier de walnotengruis aan toe. Maak nu de spätzles boven een pan met kokend water en d.m.v. het spätzle rooster. Doe de jam en de rum in een pannetje en verwarm dit al roerend. Doe in een grote hapjespan de roomboter en voeg hier de warme spätzles aan toe. Strooi er de poedersuiker over en de 40 gram weer gemalen walnoten. Schep het dan in een heel groot bord en besprenkel de spätzle met het jam/rum mengsel. Voor garnering kun je er nog wat poedersuiker over heen strooien.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit walnoot rum spätzle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven