Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchtensalade II recept
Vruchtensalade II recept

Vruchtensalade II


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer en snijd hem in stukjes. Schil de grapefruits en snijd ze in plakken. Schil de mango en snijd hem in stukjes. Roer het sinaasappelsap, citroensap en mango chutney in een kom tot een marinade. Leg de komkommerstukjes in de marinade. Verdeel de plakken grapefruits over 4 borden. Verdeel de mangostukjes erover. Schep de komkommer met marinade erover.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vruchtensalade ii recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven