Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vruchtenijstaartjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet 4 soepkommen klaar. Laat de stukjes fruit 1/2 uur in de likeur marineren. Verkruimel in een kom de schuimkransjes. Haal het ijs uit de vriezer en laat het zachter worden. Maak het desgewenst zacht door het even in de magnetron te verwarmen. Bedek de binnenkant en bodem van de kommen met een laag ijs. Vul de holte met de gemarineerde vruchten en vul de kom verder met ijs op. Dek de kommen af met huishoudfolie en plaats ze terug in de vriezer. Haal ze er 20 minuten voor het serveren uit. Dompel ze dan even in warm water zodat het ijs er gemakkelijk uitglijdt. Wentel de bollen ijs door de verkruimelde kransjes. Leg de ijstaartjes met de bolle kant naar boven op dessertbordjes en besprenkel ze met aardbeiensaus.

Allergenen Informatie

Voor dit vruchtenijstaartjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven