Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchten met muesli recept
Vruchten met muesli recept

Vruchten met muesli


Ingrediënten


Bereidingswijze


Hoeveelheden zelf bepalen, dat hangt ook van de grootte van het glas af. Snijd de vruchten in stukken of plakken. Bewaar een paar mooie voor garnering. Verdeel de helft van het fruit over 2 mooie, hoge glazen. Lepel 2 of meer eetlepels yoghurt in elk glas over het fruit en hierop de helft van de muesli strooien. Dan weer fruit, yoghurt en als laatst de muesli. Garneren met wat achtergehouden fruit.

Serveersuggesties

Neem vruchten bijvorrbeeld als mango, kiwi, peren, aardbeien enz. Lepel de yoghurt er voorzichtig in want de magere yoghurt is nogal vloeibaar en gaat dan snel over en tussen de vruchten. Maak de 1ste laag vruchten wat hoger, dat geeft een mooier effect. Dit is een calorie-arm dessert.Je kunt natuurlijk wel suiker of zoetstof door de yoghurt roeren. Het is ook te maken met diepvriesvruchten, maar die worden meestal te zacht.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit vruchten met muesli recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven