Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vruchten in gelei recept
Vruchten in gelei recept

Vruchten in gelei


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week de gelatine ca. 5 minuten in ruim koud water. Verwarm langzaam al roerend het bessensap, het water, de citroenschil en de suiker tot de suiker is opgelost. Los er van het vuur af de goeduitgeknepen gelatine in op. Zet het in een bak met koud water en laat het essensapmengsel afkoelen tot het lobbig wordt. Maak intussen de aardbeien, bramen, frambozen en bosbessen schoon. Dep ze zorgvuldig droog. Houd enkele vruchten achter voor garnering. Meng de rest van de vruchten door de lobbig geworden bessensap. Spoel een gladde vorm om met koud water en giet er de vruchtengelei in. Laat de gelei ca. 6 uur in de koelkast opstijven. Klop de slagroom met 1 eetlepel suiker stijf. Stort de gelei op een plat bord en gaerneer met toefjes room en de achtergebleven vruchten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vruchten in gelei recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven